Publicat per

Em presento..

Carregant...

Hola soc Gissell i tinc 31 anys.

Fa molts anys que m’interessa la cultura i tot el relaciona’t amb l’art. No em dedico ni li dedico molt temps, sols que he creat alguns esborranys, però vull que sigui el principi.

La meva experiència professional es de cambrera, dependenta i auxiliar d’infermeria, he cursat un CFGS en Educació infantil i un CFGM en cures d’auxiliar d’infermeria del qual aquest darrer és a el que em dedico actualment. Especialment en l’àmbit de gerontologia.

L’art m’apassiona, soc curiosa, observadora i pacient i espero gaudir d’aquest temps realitzant el que realment m’agrada i aprenent de tot el que no tinc ni idea que aprendré.

Estic contenta i vull desenvolupar la meva faceta creativa.

 

Aquesta imatge es una fotografia que vaig fer fa uns anys, de mala qualitat…però que esporàdicament se’m va presentar l’oportunitat de fer i a la qual anomeno; “Yo tan real, tu tan divina  en la misma esquina”

Debat0el Em presento..

Deixa un comentari